onsdag 16 oktober 2013

Onsdag 16/10-2013 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt inte skit bra men ändå okey. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan med en gång så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag med en gång gick över till fireworks. Körde detta idag fram till 14:30 tiden då jag gav upp för jag hade rätt mycket kvar på kapitlet. Så sedan till 15:30 tiden så gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes. Såg mina serier när jag åt och så till sex tiden så fick jag i mig en mjukis. Efter detta så satte jag mig ner och läste ur paganinikontraket som jag skall läsa klart innan jag går på flickan från ingenstans. Den ligger på 900 sidor så jag har att läsa sedan med. Så har jag en till från paganinikotraket som jag skall läsa Lars Kepler heter han och jag fick tre för 99 så jag tog det. Det är e-bok som jag laddade in för många år sedan men inte läst innan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Får se om det känns när jag har höjt vikterna imonn.

ROMAN: Ja jag närmar mig slutet på första rundan kommer nog bli klar tills imonn. Sedan är det tre rundor kvar och så skall jag skriva ut sedan.

MUSIK: Ja jag skall spela in men det kommer nog ta ett tag det. Men jag skall göra det men nu har jag fireworks att gå igenom med.

WEBB: Ja kom igång idag lite sent så jag hann inte ett kapitel idag men en bit in på det. Kommer nog använda detta när jag gör hemsidan tror jag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: