fredag 11 oktober 2013

Fredag 11/10-2013 20:09

DAG: Jaha natt igen då och en rätt små kass natt men bättre morgon idag. Sov rätt bra på morgonen och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, mer om detta nedan. Så efter detta så satte jag igång datorerna för skann och så stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Satte då igång med dreamweaver ett tag fram till halv fyra tiden. Då gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes. Såg mina serier men idag var det illa många så jag hann inte se alla, tar det imonn. Så efter middagen till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och så la jag mig på sängen fram tills nu. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men till lördag då smäller det till. Så mer? Men idag var ändå en rätt bra dag på det hela taget. Vi hoppas på samma imonn.

TRÄNING: Jaha imonn så kör jag storstretch igen då ja hoppas på bra sömn bara så.

ROMAN: Ja idag gick det lite trögt att komma igång men sedan fick jag upp farten. Men jag fick göra lite bak noteringar idag fick gå in i dokumentet och söka efter grejor. Det går snabbast att söka i dokumentet när jag söker efter nått. Så det tog tid så jag fick bara en timme idag resten gick inte så bra. Men jag är ändå nöjd med dagen idag.

MUSIK: Ja vi får se till tisdag om jag kan få till ett komp till då.

WEBB: Ja körde lite uppdatering idag jag måste få in alla gamla sidor i den nya mappen i dreamweaver så det gjorde jag idag, fick bra sju och det är många kvar. Jag har över 1000 sidor i min hemsida och det är ett par hundra att föra över så jag har att göra. Men det gick bra idag och jag är nöjd med dagen idag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: