lördag 19 oktober 2013

Lördag 19/10-2013 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen vaknade ett otal gånger under natten och fram till tio tiden så låg jag vaken. Så låg sedan till halv elva tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Efter detta så satte jag igång med romanen den körde jag idag fram till 13:30 då jag la ner för dagen. Efter detta så satte jag igång med webb programmet det la jag ner till tre tiden. Då gick jag igång med storstretchen som jag idag la ner tidigare den med. Så efter detta så gick jag på middagen idag hade jag stripes och kotletter. Såg mina serier som idag var illa många så jag såg inte alla idag. Så sedan skulle jag då ha fått i mig en mjukis men jag var för sen idag så jag tog igen. Så mer? Jo det är lotto idag men jag kommer lägga upp på twitter om det gav nått eller så får ni veta imonn på twitter. Eller så till måndag på bloggen om det inte gav nått. Så mer? En rätt kass dag idag fick inte mycket gjort idag men då var det kass natt med så.

TRÄNING: Ja körde igång idag men efter armhävningarna så la jag ner idag. Klockan var mycket och jag var hungrig idag så jag la ner.

ROMAN: Ja kom igång idag med andra rundan och har kommit till sidan 185 av 500+

MUSIK: Ja kommer nog inte bli inlägg här på ett tag fram över.

WEBB: Ja gick igång idag på nytt och nä det sket sig idag. I boken står det att man skall ladda ner men inte allt vad man skall ladda ner. Så jag missade två filer idag och när jag sedan skulle ladda in dem efteråt så sket sig allt. Och jag har ingen aning om hur man gör för att fixa till det så jag la ner denna övning idag. Vi hoppas att jag inte behöver den sedan längre bak i boken för då har jag den inte.

Så en rätt kass dag till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: