söndag 13 oktober 2013

Söndag 13/10-2013 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey men lite sämre än innan. Så till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Till tolv så gick jag igång med dammsugningen. Efter detta så satte jag mig och gjorde hemsidan idag hade de som vanligt uppdaterat. Det gav 309 på spotify sidan och 359 på startsidan, la också upp på twitter och facebook. Så efter detta så satt jag med dreamweaver och körde den nya ett tag fram till 15:00 gjorde 2010 och 2011 för RixFm idag nu har jag 2012 och 2013 kvar på den och det är 52 på varje år det. Ja nästan iallafall. Så sedan gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes idag. Och såg mina serier idag när jag åt. Så mer? En rätt okey dag idag trotts lite små kass sömn. Så och jag fick inte veta att jag vann nått igår men kommer se idag så håll utkik på twitter idag om det gav nått. Annars får ni veta på bloggen imonn. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då. Jo jag läste idag i datorn en e-bok paganinikotraktet har tre av hans böcker som jag skall läsa är inne på andra just nu. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Då med höjda vikter vi får se hur det går då.

ROMAN: Ja skall imonn skriva ner det i datorn men det kommer nog ta ett par dagar eller mer. Sedan får jag se vad jag gör.

MUSIK: Ja till tisdag hoppas jag att jag får till ett komp igen.

WEBB: Jaha idag körde jag lite på spotify och det är många filer att göra och samma sak om och om igen. Men jag gjorde 2010 och 2011 sedan är det 2012 och 2013 så är jag klar med RixFm sedan även om det kommer till sedan igen. Så har jag sedan MixMegapol och NRJ att göra, jag tror att jag gör dem med även om jag inte längre följer dem. NRJ har skärpt till sig men det kommer nog inte hålla så länge det. Det går bra ett par månader men sedan så ger de upp. Så det var allt för idag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: