onsdag 2 oktober 2013

Onsdag 2/10-2013 20:13

DAG: Jaha natt igen och en rätt kass natt igen men sov bättre idag på morgonen så jag var ändå rätt pigg idag när jag kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dreamweaver körde den idag fram till 13:30. Sedan stack jag till posten för att skicka min box. Sedan hem igen och gjorde inte nått fram till 15:30 tiden då jag gick igång med middagen. Idag hade jag hamburgare men stripes och såg min serie men inte på teven utan på datorn. Jag satte mig och åt och sedan skulle jag då se den på boxen (jag har en till som har play i sig) men det fanns inte de avsnitten jag ville se där så jag fick se på datorn idag. Så fick i mig lite kaffe med när jag satt och såg och såg en film med men hann inte se klar den idag. Så mer? En bra dag idag trotts lite kass natt. Jo så satte jag mig och läste ur under kupolen ett par kapitel blev det idag. Jo så är det lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst idag men kanske lite ni får spana på twitter om det gav nått idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt då. Jo en sak jag har sett att det är rätt många som kör IE6 varför gör ni detta när jag skall bygga ny sida så måste jag göra special kod för att ni kör en sådan gammal browser. Jag kan säga att det är dags att uppdatera så ni får IE8. Jag vet när sjuan kom så var det rätt mycket jobb med den men det är borta nu i åttan så uppgradera jag vet att ni har Windows XP det ser jag i min statistik så uppgradera nu till åttan. Jag kan inte förstå varför ni har kvar denna gammal häcken. Så nu är jag klar för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Jo i måndags fick jag svar från andra förlaget och de vill som jag trodde inte ha den heller. Nu är det två förlag kvar och det bör komma snart, jag kommer meddela er när det händer.

MUSIK: Japp har då gjort sista kompet på trioler och detta är jazz komp men jag spelar det som ett pop komp så det låter lite roligt. Och så såg jag att jag inte tog ett lätt ett medel och ett svårt jag tog ett lätt ett lite svårare och ett lite svårare. Så jag såg idag att det fanns fler sidor med komp men jag kommer inte göra om det får vara.

WEBB: Jaha idag gjorde jag ett kapitel och det gick bra men jag tror inte att jag kommer göra detta jag idag har gjort. Tror att det bara fungerar på Adobe server inte på det jag har. Men allt gick bra idag och jag är redo för nästa kapitel imonn. Det är animation och video.

Så inte mer att säga idag mer än att jag skulle vilja ha lite stålar idag på lotto så jag räknar med era tummar idag. Så annars så säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: