lördag 5 oktober 2013

Fredag 5/10-2013 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger under natten och till tio tiden så tänkte jag att jag ligger till halv elva så går jag upp. Men när jag vände mig om och såg på klockan nästa gång så var den 12:30 så jag sov ett bra tag. Så rätt pigg var jag när jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så till lite efter tolv så satte jag igång med dreamweaver körde den idag fram till 13:30 14:00 tiden. Då jag tänkte att nu har jag bara stretchen kvar idag, men jag kom på sedan att jag skulle göra träningsmaten. Så till halv tre tiden så satte jag igång med denna. Efter detta då var klockan till halv fyra tiden så gick jag igång med storstretchen. Efter detta så körde jag igång med middagen. Idag hade jag köttfärs sås med pasta och såg mina serier när jag åt detta. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och så la jag mig ett tag fram till nu. Så mer? Jo det är lotto idag så jag hoppas på era tummar idag så jag kan kamma hem lite pengar. Behöver 511:- för att köpa nya böcker till webben, skulle sitta gott med lite stålar nu. Så mer? Nä tror inte det idag kommer igen imonn med mera då skall på ett uppdrag imonn så ni får veta mer imonn. Så nog för idag.

TRÄNING: Jaha körde mitt storstretch pass idag och det gick bra lite segt men det brukar det vara till lördagar.

ROMAN: Japp till måndag så kör jag igen men jag måste gå igenom allt jag gjort innan innan jag kan gå på det igen. Men då har jag att göra igen och hoppas att jag sover lite bättre sedan med.

MUSIK: Jaha till tisdag hoppas jag kunna köra igen efter romanen, vi får se hur det går då.

WEBB: Ja idag blev jag klar med allt gjorde inte mobil sidan jag kommer inte göra en speciell sida för detta. När jag är uppe så kommer jag till en mobilsida så vill jag inte dit. Där finns lite allt det gör det på den vanliga sidan. Så nu skall jag köpa nya böcker kommer ligga på 511:- så det kommer inte hända förrän till när lönen kommer. Så skall jag ringa till dem och fråga lite hoppas det går vet inte nu om det gör det. Men jag tänkte göra mallen innan jag går på andra programmen då måste jag ringa och fråga ett par grejor innan.

Så om jag vinner idag så får ni reda på det på twitter idag eller imonn. Om jag inte vinner så blir det på bloggen tills måndag. Nu säger jag inte hej jag mms:a min trumkompis idag han fyllde år. Nu var det allt och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: