fredag 18 oktober 2013

Fredag 18/10-2013 20:11

DAG: Jaha till natt och en rätt kass sådan inatt, vaknade ett otal gånger fram till elva tiden. Kom upp men fastnade vid datorn så klockan var nästan tolv innan jag stack ner till tvätten. Så jag fick inte i mig frukosten innan jag stack ner utan tog den efter tvätten. Så efter detta så satte jag mig och satte igång med fireworks fram till ett då jag stack ner och fick in tvätten i torkskåpet. Sedan upp igen och så till två så satte jag igång med skannern som jag hade glömt idag. Så jag fick lägga ner fireworks till två. Så sedan så gjorde jag inte mycket idag. Jo jag såg att det skulle gå att ladda ner 8.1 till musikdatorn och jag kollade detta och såg då att man skulle vänta med detta för musikprogrammet. Men till två tiden så satte jag igång med det ändå, så det laddade från två till halv fem innan det var klart. Men jag testade och det ser ut att fungera ännu, mer om detta nedan. Så hade idag karréer med klyft och såg mina serier idag men idag var det illa många så jag fick spara ett par tills imonn. Så mer? Jo jag vann inget i onsdags men det är ju som det brukar vara så. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått idag på denna punkt men imonn så skall jag köra storstretchen igen. Missade den förra veckan så imonn så.

ROMAN: Ja då skall jag gå på rundan två imonn det är inte så mycket men det kommer ta tid att hitta i dokumentet.

MUSIK: Ja jag gjorde idag misstaget att ladda in 8.1 men jag har testat att drivrutinerna till ljudkortet är okey. Och jag tror det kommer fungera att spela in med. Men jag tänkte att inte uppgradera men så gjorde jag det ändå. Men jag håller upp ett tag så kommer nog en uppdatering till det sedan.

WEBB: Jaha idag kom jag igång men kom sedan på till två att jag skulle skanna datorerna så då tog det slut för mig idag. Men jag gjorde ett kapitel och skall köra igång på nästa tills imonn. Får se om jag hinner med det bara kommer ta en och en halvtimme imonn, dock längre för mig nog två eller mer.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: