fredag 4 oktober 2013

Fredag 4/10-2013 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen. Måste nog gå igång med romanen igen för att sova lite bättre, om det nu är detta? Så sov inte bra inatt och vaknade till nio tiden låg sedan vaken fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så till tolv så stack jag ner med tvätten upp igen och gjorde inte så mycket fram till kvart i ett tiden. Då jag stack ner igen och hängde upp den. Så upp igen och gick igång med dreamweaver gjorde detta fram till två tiden då jag var klar med kapitlet. Fick då igång skannern till datorerna och stack sedan till Apoteket och hämtad lite sedan ICA och så hämtade jag upp min digitalbox. Sedan hem och jag glömde kolla tvätten idag så jag fick igång boxen men de hade inte bytt den bara kollat den. Så gjorde de förra gången med om jag inte minns fel. Det är som om man har bil och den dör när man är ute och kör det händer ett par gånger. Så lämnar man in den och då gör de en kolla av programvaran och den är okey. Så får man igen bilen och de har inte gjort något åt felet men säger att det finns inga fel på programvaran. Så är det att få igen samma box med samma fel att programvaran inte finns fel på betyder inte att felet är borta. Bara att de inte kan hitta felet. Så men jag kopplade in den och så får vi se hur länge den fungerar. Innan så kom felet allt oftare med tiden så jag hoppas att garantin inte hinner gå ut innan jag får fel igen. Så mer? Jo till halv fyra så drog jag igång ugnen och så till kvart i fyra så stack jag ner och hämtade upp tvätten. Sedan var det middag hade idag kotletter med pommes och såg inte min serie idag för den hade ju inte spelat in den. Men jag åt och sedan satte jag mig framför datorn och såg den. Så mer? Ja jag är inte nöjd med att jag fick tillbaka samma box men om jag inte minns fel så gjorde de samma sak förra gången med. Nä nog för idag ses igen imonn. Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så.

TRÄNING: Ja då skall jag köra storstretch imonn igen då ja och jag skall inte ut imonn så det kommer nog bli lite segt tror jag.

ROMAN: Ja till måndag skall jag gå loss igen hoppas då att jag sover lite bättre än innan.

MUSIK: Japp skall till nästa vecka gå på fjärdedelar så får vi se om det blir lite lättare än trioler. Till tisdag och onsdag hoppas jag.

WEBB: Ja idag fick jag till det tolvte kapitlet nu är det bara två kvar sedan skall jag gå igång med annat. Har kommit fram till att publicera så jag skall imonn lägga upp ett konto på mitt webhotell hoppas jag. Jo så har det varit attack på Adobe så jag fick lägga nytt lösenord idag och så hoppas jag att de inte har kommit åt mitt kontokort. Men det stod att de skulle kontakta mig om detta var fallet. Det var farsan som såg det på textteve och sa det till mig så det var bra för jag var tvungen att byta lösen.

Japp det var allt för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: