torsdag 3 oktober 2013

Torsdag 3/10-2013 20:24

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt okey natt sov rätt bra inte så många vak och till tio tiden så slog jag upp ögonen för sista gången. Kom ur sängen till lite innan elva och fick i mig frukosten och sedan satte jag igång med dreamweaver körde den fram till ett sedan igen från två till tre. Men lite problem är det mer om detta nedan. Så sedan till tre tiden så gjorde jag inte mer utan väntade bara på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen sedan hem och stretch och så middag på det. Såg family guy och sedan på Simsons var slö idag så jag satt länge. Det är därför jag är sen idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn och jag fick inte reda på om jag vann igår jo på ena men inte andra. Så spana på twitter idag om det gav nått. Imonn är det tvätt som gäller för mig och så skall jag ut och handla lite med.

TRÄNING: Ja idag så gick träningen bra och jag är redo för att kolla höjningen till nästa vecka och sedan höja till näst nästa.

ROMAN: Ja inget svar idag heller måste väl komma snart tror jag men vi får se tills imonn.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag men till nästa vecka så hoppas jag.

WEBB: Ja idag så gick jag igenom ett kapitel och gick sedan igång på ett nytt. Som jag skall göra imonn, men jag har fått ett problem jag har fått ont i ryggen. Sitter snett så jag får se om jag kan göra nått åt det imonn. Körde lite extra stretch idag så  jag hoppas att det ger sig med tiden. Men jag skall ända min ställning imonn så hoppas jag att det avtar.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: