fredag 25 oktober 2013

Fredag 25/10-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass sådan igen. Vakade ett antal gånger och till tio tiden så var jag vaken men kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med att göra mina räkningar. Idag fick jag som jag brukar få runt 1000 kvar som då skall räcka till den 25é. Så det blir att ligga lågt ett tag, men det är som det brukar vara så det kommer gå bra igen. Så mer? Jo sedan gick jag igång med romanen men kom idag inte igång förrän till halv ett. Så körde fram till 13:30 då jag satte mig och läste ur webbprogrammet men stötte på problem och fick inte klart idag. Senare så kollade jag om det fanns en uppdatering på detta problem och det gjorde det så skall köra imonn med. Jag laddade in nya filer idag och så skall jag köra imonn på detta igen. Så sedan så stack jag ut och hämtade lite pengar och handlade lite med. Så hade tänkt göra detta tills tisdag men gjorde idag för jag hade slut på pålägg. Så sedan hem och gick igång med middagen hade idag kotletter med klyft och pepparsås. Såg på mina serier när jag åt och sedan till sex så tog jag en mjukis. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Jaha inget på denna punkt idag men imonn så kör jag storstretch.

ROMAN: Japp idag så körde jag men det tog emot när jag skulle gå på det efter att jag hade betalat räkningarna. Men fick ändå till det så okey dag idag.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag heller…

WEBB: Ja körde idag men så kom jag fram till en uppgift och där tog det slut. Bilderna jag skulle ladda in gick inte att ladda in, så jag fick ge upp. Men så kom jag på att det kanske fanns uppdateringar och det gjorde det så jag laddade in detta tills imonn.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: