söndag 6 oktober 2013

Söndag 6/10-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Sov små kasst fram till nio tiden då jag låg vaken fram till halv tio och somnade. Så till halv elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så till tolv tiden så drog jag igång med att dammsuga efter detta så var det hemsidan som gällde. Idag hade de uppdaterat som vanligt och det gav 308 på spotify sidan och 358 på start sidan la upp på twitter och facebook med idag. Efter detta så stack jag till vagnen och sedan till morsan för att sätta ihop två soffor. Jag fick middag och så stack jag hem, jo jag fick lite pengar med så jag kan köpa böckerna med till denna veckan. Kommer gå på 511 och det har jag nu. Så sedan hem och fyllde på lite till på kortet innan jag stack hem vid pressbyrån. Så sedan tog jag en kopp kaffe och en mjukis och satte mig att se serien som jag skulle ha sett idag. Så mer? Jo imonn skall jag beställa böckerna så kommer de tills slutet av nästa vecka eller veckan där på. Så mer? Jo kom just på att jag hade glömt att lägga upp att Rihannas Stay kom upp idag så jag fick lägga upp ända fram till vecka 23 men nu finns denna låten med på alla listor som den fanns på. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo lotto ni får veta om det gav nått på twitter idag annars tills imonn om det inte gav nått på bloggen.

TRÄNING: Japp väskan är packad för idag och jag är redo för att köra imonn.

ROMAN: Ja då går jag igång med att skriva igen imonn får vi se om jag blir inspirerad vi hoppas på det. Jo en sak jag fick ett svar från ett förlag i torsdags och de ville inte ha det men det räknade jag med. Så nu är det bara ett förlag som inte svarat men det kommer nog tills nästa vecka.

MUSIK: Ja imonn så blir det inget men till tisdag hoppas jag.

 WEBB: Ja skall idag beställa böckerna så har jag dem till nästa vecka hoppas jag eller nästa ändå. Fick tillskott så nu köper jag dem.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: