torsdag 10 oktober 2013

Torsdag 10/10-2013 20:21

DAG: Jaha idag var jag inte sen till att gå igång med bloggen men det hade kommit uppdateringar och jag fick starta om igen en gång till. Så men nu till natten, igen en rätt bra natt kom till sans till tio tiden och till halv elva kom jag ur sängen idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Sedan paus till ett och så igång igen från två till tre. Så efter detta så tog jag det lugnt fram tills det var dags för träningen till fyra. Så tränade sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt en stund men kopplade om sedan till annat. Så en rätt bra dag idag på det hela taget fick mycket gjort idag. Och pillade lite med hemsidan med idag ja det var dreamweaver som jag pillade med idag. Så mer? Jo jag vet inte om jag vann nått fick inget svar igår men ni får se på twitter idag om jag vann eller inte. Annars blir det tills imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag fick skrivet upp nya tyngderna till nästa vecka.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med denna rundan och gick på nästa. Kom rätt mycket ur mig idag och det kändes bra. Så men det blir en kort runda detta så få vi se vad jag gör sedan.

MUSIK: Ja siktar på nästa vecka att köra igen vi hoppas på det.

WEBB: Ja skall gör slag i saken och sätta igång kanske imonn. Skall göra första mallen och så skall jag kolla hur man gör annan meny sedan men skall göra mallen och jag tror jag skall börja imonn.

En bra dag idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: