onsdag 30 oktober 2013

Onsdag 30/10-2013 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt vaknade ett antal gånger under natten och till åtta så vaknade jag och kunde sedan inte somna om igen. Kom ur sängen till lite innan tio och fick i mig frukosten. Sedan stack jag till tandläkaren till halv tolv tiden. Så sedan till apoteket och så till ICA för att handla lite och så hem. När jag kom hem så satte jag mig och satte igång med webbprogrammet med en gång. Och även idag så sket det sig det är en jävligt kass bok. La ner till tre tiden då jag gick igång med middagen. Så hade idag karréer med pommes och såg mina serier och en film första star wars filmen som jag spelade in igår. Så till sex så fick jag i mig en mjukis och nu är jag här. Så mer? Jo det är lotto idag de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite ni får se på twitter idag eller imonn. Om det kommer mail idag så vet jag redan idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Men jag har skadat ryggen lite idag så jag skall ta ett par tabletter så gör de verkan under natten hoppas jag. Det är nog en sträckning tror jag.

ROMAN: Ja då kör jag imonn igen skall skriva ut och sedan komma på vad det är jag skall göra sedan. Har inget nu men hoppas jag kommer på det sedan.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

WEBB: Ja som vanligt så kom jag en bit idag sedan tog det slut det gick inte som de sa idag heller. Men de skriver inte ner allt så det är en jävligt kass bok detta.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: