söndag 27 oktober 2013

Söndag 27/10-2013 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass sådan igen. Vaknade ett antal gånger under natten och till elva tiden så kunde jag inte somna om igen. Kom ur sängen till halv tolv idag fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen. Efter denna så gick jag igång med hemsidan idag hade det uppdaterats som vanligt och det gav 311 på spotify och 361 på starstisdan. Så la upp på twitter och facebook med idag. Så sedan så tänkte jag att jag skulle köra lite webbprogram men gjorde den nya hemsidan istället la upp 2012 på RixFm idag och det är jävligt tröttsamt att göra detta samma om och om igen. Så nu har jag 2013 kvar och så MixMegapol och NRJ kvar sedan. Så måste jag göra själva sidan med har inte gjort den ännu men jag gör det jag kan nu så är det klart sedan när jag skall köra igång med hela sedan. Så mer? Nä kommer inte på mer jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite. Ni får se på twitter idag om det gav nått eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så till tre tiden så kom jag igång med middagen och idag hade jag karréer med stripes. Såg mina serier idag men missade en som inte boxen spelade in i söndags. Skall se den på internet en dag, så måste jag ringa dem med om boxen en dag. Jo jag såg en film med idag Hans och Greta men den var så där. Sparade inte den. Så nu var det slut för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja då skall jag gå på sista rundan för denna omgången del tre imonn.

MUSIK: Japp inget på denna punkt idag.

WEBB: Jo idag hade jag tänkt att jag skulle kört lite men körde hemsidan stället så jag kommer igång sedan med den. Skall göra NRJ och MixMegapol och sedan så kan jag gå på själva hemsidan men jag måste läsa på de andra programmen med så jag kan få till lite grafik med.

Så vi håller tummarna för mig idag så kammar jag hem storvinsten idag. Säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: