måndag 21 oktober 2013

Måndag 21/10-2013 20:19

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen. Vaknade till tio tiden och kom ur sängen till halv elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett sedan från två till tre. Så efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen sedan hem och stretch och middag på det. Såg family guy och sedan lite Simsons och det är därför jag är lite sen idag. Så mer? Jo jag vann 80 spänn som jag igår la på lotto så till denna veckan så kommer det smälla till det känner jag på mig. Så mer? Jo jag skall till tandläkaren imonn så jag kommer inte skriva imonn. Skall ringa till comhem och säga att boxen inte är okey får vi se vad de gör åt detta. Så mer? Nä kommer inte på mer idag säger hej för idag.

TRÄNING: Ja lite sen idag men träningen gick bra idag iallafall.

ROMAN: Ja idag så kom jag igenom första rundan och gick på andra punkt 2:1 har jag kommit till. Nä inte än har lite kvar innan jag kommer dit. Men det är på gång.

MUSIK: Ja denna punkt ligger på is ett tag så får vi se när jag är klar med webbprogrammet.

WEBB: Ja imonn så hoppas jag att jag kan köra lite skall till tandläkaren och så handla lite sedan så hoppas jag att jag kan få lite gjort på denna punkt med.

Så vinst i lördags så vi hoppas på mer denna veckan. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: