måndag 1 juli 2013

Måndag 1/7-2013 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt men inte morgon. Sov rätt okey fram till sex tiden men lyckades somna om igen fram till nio. Sedan låg jag och halv sov tills grannen slog igång stereon till tio. Så då var slummret slut för idag, kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag från tolv till ett sedan från två till tre. Då gjorde jag inte mer idag på detta utan till fyra tiden så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen, ja jag hoppade träningen idag har hostat inatt och i morse med så jag tänkte tar det lugnt idag. Så till fyra tiden så gick jag igång med middagen den smakade inte så gott idag men gick tillslut ner ändå. Såg på en film när jag åt denna sedan så har jag inte gjort mycket mer idag. En rätt okey dag idag trotts hosta och annat i halsen. Vi hoppas att detta släpper till torsdag så jag kan köra då. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite idag ur under kupolen ett par kapitel och så koppade jag upp mig till morsan hon hade lite problem med det hela. Men det fixade sig tillslut.

TRÄNING: Ja uppehåll idag men jag hoppas att det släpper till torsdag så jag kan köra loss igen. Men har det inte gett upp så tar jag paus den dan med och kör igen till måndag.

ROMAN: Ja idag var jag rätt pigg och romanen var lite bättre idag dock tror jag inte att någon kommer trycka den men lite bättre var den idag. Det är bra sömn så.

MUSIK: Ja vi får se om jag hinner med lite till torsdag om jag inte går så skall jag se om jag inte hinner med lite då. Vi får se hur det går med det.

Japp dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: