torsdag 11 juli 2013

Torsdag 11/7-2013 20:15

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt kass natt igen, vilket det inte borde bli när jag äter tabletter. Men somnade till ett tiden och vaknade sedan igen till fem tiden. Låg sedan vaken fram till tio tiden då jag somnade igen. Kom inte ur sängen förrän till halv tolv idag. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den fram till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen, tränade sedan hem igen och stretch och så middag på det. Såg på family guy när jag åt och lite Simsons så mer? Ja en okey dag trotts kass natt och jag vet inte om jag vann på lotto för jag fick inte mailet igår. Skall se idag vann jag så får ni veta på twitter eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja idag la jag på en övning men det var inte den sista har en till att lägga på tills nästa vecka. Så men det gick bra idag och jag fick allt gjort och jag har fått upp farten igen som jag tappade när jag tog bort.

ROMAN: Ja lite sen idag men fick ändå mina två timmar idag. Och det gick bra har kommit in på round 4 i omgång tre. Det är detaljer som jag nu lägger på…

MUSIK: Jaha inget på denna punkt idag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: