lördag 27 juli 2013

Lördag 27/7-2013 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen vaknade till tre sedan igen till sju och efter detta låg jag vaken länge och lyssnade på regnet och åskan. Kom ur sängen till elva tiden fick i mig frukosten och så gick jag på romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag satte igång med träningsmiddagen gjorde den och så gick jag igång med storstretchen till lite innan fyra tiden. Så efter detta så drog jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes. Såg mina serier när jag åt och fick i mig lite kaffe med idag. Det är inte alltid som jag kommer ihåg detta när jag har ätit. Så efter detta så skrev jag inköpslista för mat inköpet till tisdag och onsdag. Så mer? En rätt okey dag idag trotts kass natt skall imonn göra hemsidan och så dammsuga sedan skall jag ominstallera skyddet på mobilen det är inte som det skall. Tänkte ringa om det men kom inte ihåg det i fredags så jag ominstallerar så försvinner nog problemet om det inte är en bugg jag har nyss fått uppdatering på det och det var då som det blev fel. Vi får se tills imonn hur det går. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då så vi ses då.

TRÄNING: Japp körde storstretchen idag och idag var jag varm så det gick riktigt bra idag. Ja lite små stelt var det väl men ändå bra.

ROMAN: Jaha fick mina en och en halv timme idag och det gick rätt okey men jag måste komma på mer sedan till nästa runda på denna omgång.

MUSIK: Jaha skall se till fredag om jag inte hinner med lite då vi får se hur det går med det om det inte kommer annat emellan så.

Japps dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tid. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: