onsdag 3 juli 2013

Onsdag 3/7-2013 20:12

DAG: Jaha till natt igen och lite små kass natt inatt. Somnade till ett men redan till tre så var jag uppe på toan. Somnade in igen efter detta och sov till sex tiden. Låg sedan vaken till åtta tiden då jag somnade igen. Slog upp ögonen igen till tio tiden och låg till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så körde jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 Då jag körde mina extra övningar igen och så satte jag mig vid musikdatorn ett tag och spelade lite spel. Så sedan till 15:30 gick jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes och såg på mina serier när jag åt. Så mer? Jo jag vann i lördags med 18 spänn om ni inte såg detta på twitter. Men spelade bort dem på tia och vann inte nått. Så mer? Jo jag satte mig och såg en serie på datorn idag som jag missade förra året när den gick. Skall nog komma nytt snart igen så jag skall spana på det när den kommer. Så mer? Halv kass dag idag men jag fick ändå gjort på romanen så okey då da. Nä inget mer idag kommer igen imonn. Jo det är lotto idag så ni får veta hur mycket det gav på twitter idag eller så imonn på twitter eller tills torsdag om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja jag är mycket bättre idag men inte bra så jag kommer inte köra imonn heller bättre att gå en vecka och bli helt bra. Än att köra innan och bli sjuk igen så jag stannar hemma imonn med. Så kör jag igång till måndag igen, troligen kommer jag få träningsvärk igen men det får gå.

ROMAN: Ja bra idag gick det och imonn så kör jag två timmar igen som vanligt.

MUSIK: Ja startade den idag och det hade kommit ny drivrutin till grafikkortet men det var en beta så jag tog den inte idag. Sedan så spelade jag ett tag på klipp repet men jag fick inte nog med stjärnor så jag kom inte vidare idag.

Nog för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: