torsdag 18 juli 2013

Torsdag 18/7-2013 20:08

DAG: Jaha till natt igen och lite små kass igen, vaknade till sex tiden men somnade om igen. Så till nio så vaknade jag igen och efter detta så somnade jag inte igen. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med att skriva ut romanen. Så sedan efter detta när klockan slog ett så fick jag i mig lunch. Efter detta så gjorde jag inte mer idag tog det lugnt fram till fyra. Nä jag ringde till supporten HP supporten och fick klart att jag måste ha tre dvd för att bränna återställningsdvd. Så mer? Jo sedan till fyra så stack jag till träningen och tränade sedan hem och storstretch och så middag på det. Såg family guy när jag åt och fick i mig all mat idag innan det var slut så jag var rätt snabb idag. Så mer? Jo lotto såg jag inte igår men kanske lite ni får spana på twitter idag. Annars blir det som vanligt imonn på bloggen som jag säger att jag inte vann nått.

TRÄNING: Ja har fått upp farten igen efter stoppet och jag gör nu alla övningar på torsdagar. Är en övning kvar på måndag så kör jag alla där med. Det gick bra idag.

ROMAN: Ja idag fick jag upp en hel packe med papper för att skriva ut. Den ligger på 498 och det är 500 i en packe så. Och så räckte tonern med var lite rädd att den skulle ta slut. Men skall köpa ny till denna månaden kommer gå på 750 eller nått sånt. Köper från HP det är billigast där och fri frakt med.

MUSIK: Ja pillade idag med musikdatorn för att se hur många dvd: s det går åt att göra återställningsdvd och det går åt tre dvd dl dual layer annars blir det fyra om jag inte tar dem. Så skall köpa en dag för jag har inte hemma nu.

Japp då skall jag säga hej för idag och så lägga till Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: