lördag 13 juli 2013

Lördag 13/7-2013 20:12

DAG: Jaha natt igen då och en kass sådan igen. Somnade som jag skulle igår men vaknade sedan till tre tiden. Låg till åtta och somnade sedan en stund och till nio var jag vaken igen. Så till tio tiden så kom grannen upp och då var sömnen över. Så kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 och till två tiden så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen jo innan detta så stekte jag träningsmaten sedan stack jag till ICA. Så sedan runt tre tiden så gick jag igång med storstretchen sedan middag. Idag hade jag korv och pommes och såg på mina serier när jag åt detta. Sedan en film som var så där men gick ner dock sparade jag den inte. Så mer? Jo jag skippade lunch idag det brukar jag göra på lördagar. Så mer? En rätt okey dag trotts kass natt igen men ikväll hoppas jag att jag sover bättre. Så det är lotto idag och jag räknar med att få ett samtal idag ni får veta på twitter idag om det smäller till. Och imonn om det gav lite eller så till måndag om det inte gav nått. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera strunt då.

TRÄNING: Ja var ute idag och var rätt varm när jag gick igång med storstretchen idag. Men det var som vanligt rätt segt idag att köra.

ROMAN: Ja har kommit in på fyran idag gjorde klart trean och kör nu på den fjärde. Sedan är det bara femman kvar så är jag klar. Men då skall jag läsa igenom igen och se om det är mer jag kan lägga till sedan. Så jag är inte klar ännu på ett bra tag.

MUSIK: Ja pillade lite med denna datorn idag men gjorde inte nått speciellt idag bara slö tittade.

Japp inte mer att säga idag så jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: