måndag 8 juli 2013

Måndag 8/7-2013 20:21

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt somnade lite sent men sov sedan fram till nio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan gick jag loss på romanen. Körde den idag fram till 13:00 sedan från 14:00 till 15:30 idag men jag hade att göra idag. Så sedan så gjorde jag inte mycket innan det var dags att sticka till träningen. Så tränade sedan hem och stretch och så middag såg på family guy när jag åt idag. Så mer? Ja mer? Nä kommer inte på mer idag har inte hänt så mycket idag faktiskt. Men dagen har rullat på som vanligt.

TRÄNING: Ja körde idag för första gången på en vecka och det var tungt idag. Kommer ha träningsvärk imonn i benen som innan. Det var knappt jag orkade idag men jag bet ihop och körde ändå. Sedan var det tungt på stretchen med idag, men jag är tillbaks igen tills nästa vecka.

ROMAN: Ja idag blev jag klar med den och skrev ut i tre ex idag så skall jag imonn och köpa påsar och så skicka med imonn tror jag. Sedan tar det två månader innan de säger nej. Lite till på en av dem tre månader.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

Så ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: