söndag 7 juli 2013

Söndag 7/7-2013 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Somnade inte som jag ville igår för någon spelade tevespel ett tag vet inte hur länge det på gick men tillslut så somnade jag ändå. Sov sedan kasst fram till tio tiden kom ur sängen till elva och fick ett samtal så jag blev inte klar förrän till tolv. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen. Efter detta så satte jag igång med hemsidan. Idag hade inte NRJ uppdaterat de orkar inte länge de som håller på med den sidan. Så det gav 290 291 på spotify sidan och 337 338 på startsidan. La upp på twitter och facebook med idag så efter detta så ringde jag till morsan och fixade lite med hennes grejor. Så skall vi se om det gick in denna gången då. Tar sin lilla tid innan hon fattar hur man gör, men hon har aldrig rört en datorn innan så. Men det går bättre och bättre så tillslut så kommer hon klara det hela. Så efter detta så gjorde jag inte mycket spelade lite spel och kom vidare idag men stoppade på annan sedan med en gång. Så mer? Jo det är lotto idag så jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter om det gav nått.

TRÄNING: Ja är inte helt bra ännu men imonn så kör jag igen. Är lite rosslig i halsen men nu får det vara nog så imonn kör jag igen. Rapport kommer imonn.

ROMAN: Ja om allt går som det skall så blir jag nog klar imonn så till tisdag skall jag köpa påsar och skicka dem. VI får se om det går och jag sover som jag skall inatt.

MUSIK: Ja det blev inget idag men jag vet inte om jag hinner med nu fram över heller. Återkommer med detta längre fram.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: