onsdag 17 juli 2013

Onsdag 17/7-2013 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen, jag tror det är extraövningarna som gör att jag sover dåligt. Får se om det blir bättre när jag slutar med dem då. Så vaknade ett otal gånger under natten fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA. Fick med mig lite där ifrån och sedan hem igen. Jag körde mina extraövningar idag och så till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med ris och såg på mina serier när jag åt detta. Så mer? Jo jag fick i mig lunch idag med men jag köpte tomater och de var inte bra igen. Har sagt detta innan med de öser upp så jävla mycket att det inte hinner sälja förrän det är dåligt. Så idag fick jag kassa tomater igen fick för ett tag sedan som jag fick slänga för de var kassa. Så och idag köpte jag de dyra ligger på 39 tror jag nått sånt för jag såg att de inte hade fått upp nya sedan förra gången jag var där. Så mer? Jo det är lotto idag och jag har inte fått samtal ännu så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter om det gav nått idag eller imonn. Annars så blir det till fredags bloggen om det inte gav nått. Så mer? Jo jag skall kolla till fredag morsans dator igen så att det inte finns virus i den. Om brandväggen har varit avstängd ett tag så kan det vara det. Men jag skall till fredag köra skannern och sedan kanske köra den från webbsidan med om jag misstänker att det finns något där. Vi får se hur det går till fredag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Skall lägga på sista övningen imonn så har jag lagt på allt på denna dag. Det är inte mer än en övning till på måndag tror jag så är den klar med.

ROMAN: Ja idag så blev jag klar med denna omgången så skall jag skriva ut imonn och sedan läsa igen. Så skall vi se om det är mer att lägga till sedan. Den är nästan uppe i 500 sidor nu.

MUSIK: Ja skall ta en dag och köra igång med skall ut nästa vecka sedan skall jag se om jag inte hinner med det sedan.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: