tisdag 9 juli 2013

Tisdag 9/7-2013 20:18

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Somnade inte som jag ville utan låg rätt länge innan jag tillslut somnade. Efter detta så sov jag rätt kasst fram till elva tiden. Kom ur sängen till elva tiden men var rätt trött. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Så sedan stack jag till ICA för att handla lite och köpte påsar på vägen hem med. Så sedan så fick jag iväg min roman i tre ex och så hem igen. Klockan tre så drog jag igång med middagen, hade idag köttfärssås med spagetti och såg mina serier. Men idag smakade det illa så jag åt inte mycket idag. Sedan när det var dags för lunch så hoppade jag den. Hade ingen smak idag alls så jag skippade det idag. Så mer? Jo jag pillade lite med musikdatorn idag med efter jag kom hem. Och spelade lite med innan jag gick igång med middagen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja lite träningsvärk idag men inte så mycket som sist. Det var inte så illa att hålla upp en vecka så som jag trodde. Men jag hostar ännu så det är inte över ännu.

ROMAN: Ja idag så skrev jag ett följe brev och så sickade jag iväg dem med posten. Jag köpte tre färdiga kuvert och så gick de. Kostade 85 styck så det ger 255. Så om två månader så kommer första svaret och jag räknar med att det blir nej. Men vi får se. Jag skriver bättre än innan och då är jag nöjd med det jag gör. En dag hoppas jag så skriver jag bra nog och då kommer min första bok ut. Men som jag sa innan så skriver jag för att bli frisk.

MUSIK: Ja uppdaterade musikprogrammet idag till 7.0.5 hade  kommit uppdatering på det idag. Sedan så spelade jag lite spel med och det gick okey.

Spelade på facebook idag med och det gick också vidare idag. Så läste jag ur under kupolen och även från digital editions som jag idag uppdaterade till 2.0 Då läste jag ur Paganinikontraktet av Lars Kepler köpte tre av honom i digitalform. Så nog för idag ses igen imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: