måndag 29 juli 2013

Måndag 29/7-2013 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och trotts att jag tog stark tablett så vakande jag redan till sju. Så efter detta så sov jag små kasst fram till elva då jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Jo igår så glömde jag säga att jag ominstallerade jag mitt mobil skydd och då fick jag det att fungera igen. Så något fel var det men det gick bort när jag ominstallerade det. Så körde romanen fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så stack jag till träningen sedan hem och stretch och så middag. Såg på family guy när jag åt och nu är jag här. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men till denna vecka då smäller det till det känner jag på mig. Eller hur? Så mer? Slog en signal idag till morsan hon fyllde år idag. Jag fick veta detta igår så jag skickade ett vykort men det kommer inte fram förrän tills imonn. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja var lite seg idag så jag blev sen idag med tio minuter eller lite till. Men träningen gick bra och jag hoppas nu att jag sover bättre när jag har skippat extraövningarna.

ROMAN: Ja vad jag sedan skall göra vet jag ännu inte men det kommer ta ett par veckor till innan jag måste veta detta. Så jag kör på nu imonn så är det mat och klippning som gäller. Och till onsdag är det mat sedan kommer jag köra igen till torsdag.

MUSIK: Japp inget på denna punkt men går allt som jag vill så kör jag till fredag.

Japps dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: