tisdag 16 juli 2013

Tisdag 16/7-2013 20:10

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen hann inte sova mer än två timmar inatt innan jag vaknade igen. Sov sedan rätt kasst resten av natten med kom igång till nio tiden och kom ur sängen till elva eller lite innan. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 efter detta så ringde jag morsan igen och kollade hennes dator. Så efter detta så satte jag igång med middagen, hade idag karréer med klyft och kebabsås. Såg mina serier när jag åt och fick inte i mig lunchen idag tog en mjukis. Så pillade  lite med musikdatorn idag med men då spelade jag spel bara på den. Jo jag vann inte nått heller på lotto i söndags om jag inte sa det men jag tror jag glömde detta. Men till denna vecka så kommer det slå till det känner jag på mig. Så mer? En rätt okey dag idag trotts kass natt. Jo så satte jag mig och läste ur under kupolen ett par kapitel med.

TRÄNING: Ja känner av lite av träningen igår idag men inte som innan jag vämjde mig lite när jag körde förra gången. Så en vecka paus var inte så farligt men jag är inte över förkylningen ännu det är lite kvar ännu.

ROMAN: Jaha omgång tre och rond fem är jag nu inne på idag. Men det är mycket kvar att göra på den ännu. Men det gick bra idag trotts kass natt.

MUSIK: Ja vi får se när jag kan köra igen på denna punkt skulle ta och göra ett par trumkomp men fan vet när jag kan detta skall ut till nästa vecka en dag. Vet inte vilken dag det blir sedan skulle jag nog dra ett mail också men vi får se när detta händer.

Jaha dags att säga hej igen och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: