fredag 26 juli 2013

Fredag 26/7-2013 20:14

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass igen vaknade till sju sedan somnade jag om igen fram till nio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten och så till tolv så stack jag ner med tvätten. Sedan upp igen jag drog igång skannern på båda datorer idag innan jag stack ner med tvätten. Så det var klart innan jag stack in till stan. Jag stack till Clas Ohlsson och köpte DVD och CD+RW det gick på 330 med påse. Så sedan när jag kom hem så packade jag upp varorna för jag var inne på ICA och apoteket på vägen hem med. Sedan så satte jag mig och skulle göra återställnings DVD men det gick inte alls det. Det hände inte nått och jag fick ringa då sa han att det skall man göra tre veckor efter att man har fått datorn. Jag har haft den i ett halvår eller nått sånt, men de skickade till mig ändå jag hade ingen aning om att man var tvungen att göra det så snabbt. Men de kommer på posten så jag pustar ut annars hade jag fått betala 350 nått sånt för att köpa dem. Så sedan ringde jag till morsan och sa att hon skulle skanna sin dator och så gick jag igång med middagen. Hade idag köttbullar och klyft och ketchup såg på mina serier har ett par kvar tills imonn. Efter som jag inte såg i tisdags. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller igår ja i onsdags var det men såg det igår. Men till lördag smäller det till eller hur? Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har inte kört alla extraövningar idag men skall sluta till nästa vecka så jag tror att det kommer gå bra.

ROMAN: Ja då kör jag imonn igen då ja hoppas på bra sömn. Så skall vi se till nästa vecka om jag inte sover bättre då när jag slutar med extraövningarna. Om det inte är värmen som gör det.

MUSIK: Ja till fredag skall jag se om jag inte hinner med att köra lite på denna punkt. Det är ju mat på tisdag och onsdag sedan träning på torsdag så det ger fredag kvar att köra på.

Japp dagen är till ända och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: