söndag 28 juli 2013

Söndag 28/7-2013 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och kass natt igen, vaknade till fem sedan sju och så fortsatte det fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med dammsugningen till tolv tiden. Efter detta så var det hemsidan som gällde. Idag hade inte NRJ uppdaterat som vanligt kommer inte hålla på med dem om de inte uppdaterar snart har gått 6 veckor sedan de uppdaterade senast. Så det gav uppdatering 296 297 på spotify sidan och 343 344 på startsidan. Så la jag upp på twitter och facebook med idag kom idag på hur jag skulle göra. De har ändrat lite så jag gjorde fel innan och inget kom upp. La också upp länk till PINK FLOYD the wall idag hittade det för ett tag sedan så. Hittade ett band med detta på som jag lyssnade väldigt länge på. Så mer? Jo jag har lagt upp nya ringsignaler till mobil för ett tag sedan ni kan gå upp på www.henrikporali.se och sedan klicka på mobil signaler sedan musik och så finns de nya på loop musik de är bra för jag har gjort dem med loop mash ett verktyg i cubase 7. Så mer? Jo efter detta så satte jag mig och kollade på en film genom C-Moore en film jag aldrig skulle sett annars men idag så. När den var klar så var klockan runt tre mot fyra tiden så jag gick igång med middagen. Skulle idag ha stekt kyckling men glömde av det idag igen. Så hade karréer med klyft och kebabsås såg min serie idag när jag åt detta. Så sedan tog jag en mjukis istället för lunch idag och satte mig och läste ur under kupolen ett par kapitel till. Så mer? Jo det är lotto idag ja det var igår men ser det idag så spana på twitter om det gav nått. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. VI hoppas på bra sömn med så, och jag kommer inte köra mer extra övningar så jag hoppas att jag sover bättre nu. Om det nu var det som gjorde det och inte värmen.

ROMAN: Jaha då kör jag igen imonn har kommit nästan hälften nu så. Vet dock inte vad jag skall göra sedan på den men hoppas att jag kommer på.

MUSIK: Japp som jag sa till fredag hoppas jag få ur mig lite trumsignaler vi får se hur det går återkommer med mera till fredag.

Jahapp då är det slut för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: