tisdag 2 juli 2013

Tisdag 2/7-2013 20:21

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt kass sådan även om jag sov lite på morgonen. Somnade till ett tiden men sov sedan bara fram till fyra tiden. Somnade och vaknade fram till sex tiden där efter så låg jag vaken fram till tio tiden men lyckades somna igen fram till elva. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag var klar för dagen. Har hostat i dag och natt men sov ändå lite mer än jag brukar så. Det var nog tur att jag inte gick till träningen igår. Och kanske så går jag inte heller till torsdag men det får vi se längre fram. Så jag la upp ny statistik igår med glömde säga det igår. Så mer? Jo till tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft. Såg mina serier idag när jag åt och fick inte i mig lunch idag tog en mjukis istället vid sex tiden. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag kommer igen tills imonn med mera då.

TRÄNING: Ja som jag sa över så vet jag inte om jag går till torsdag heller har hostat rätt mycket idag. Men vi får se tills imonn och sedan till torsdag om jag går eller inte.

ROMAN: Ja det ser rätt okey ut ännu har ändrat lite smått som jag missade förra gången. Men som jag sa innan så tror jag inte att den kommer publiceras alls.

MUSIK: Ja om jag inte går till torsdags så skall jag se om jag inte kan få till lite spel på denna punkt då. Men vi får se hur det går med det sedan.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: