onsdag 1 augusti 2012

Onsdag 1/8-2012 20:11

DAG: Jaha natt igen då ja, rätt kass sådan igen. Vaknade till tre tiden sedan ett antal gånger fram till elva då jag kom ur sängen. Så fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Men kom inte igång förrän till halv ett idag, slutade till två. Så efter detta så stack jag ut och handlade lite fick ta ut lite stålar innan idag och glömde soppåsen. Så kom hem och fick sticka ner med soppåsen med en gång. Sedan så kom jag hem och packade upp det jag hade köpt. Och så till tre tiden så skulle jag gå igång med middagen. Jag köpte lite stark sås till att ha i kebabsåsen och tänkte idag ha kött och kebabsås men kom ihåg fisken. Så jag ändrade mig och tog fisken hade köpt potatis och de måste jag ta innan de blev dåliga. Så såg min serie när jag åt och sedan till lunch så såg jag wheeler dealers som vanligt. Så mer? Jo det är lotto idag och jag tror inte att jag vann mycket för de har inte ringt men kanske lite. Ni får veta på twitter om det gav nått annars imonn till bloggen om det inte gav nått. Så mer? Seg dag idag kan inte fatta varför jag sover sämre nu men det måste vara värmen som gör att jag vaknar. Så mer? Jo jag la upp ny statistik idag när jag vaknade idag på juli 2012 uppdatering nummer 227. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Jag har sluppit skavsår och hoppas göra det i fortsättningen med. Jag sa att jag knöt skon på ett speciellt sätt och det gör att det inte skaver. Sedan är det också strumporna med de är skit bra.

ROMAN: Japp idag blev jag klar med andra, tredje och gick på fjärde. Men det gick trögt idag fick ta rätt många pauser idag. VI hoppas på bättre dag imonn. Jo så är jag nästan klar med King har bara epilogen kvar nu.

Ja inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: