torsdag 23 augusti 2012

Torsdag 23/8-2012 20:11

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår runt tolv tiden men vaknade sedan till sju. Låg vaken till halv nio då jag somnade igen fram till elva tiden, men kom inte ur sängen förrän till halv tolv. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen då var klockan 12:15 så lite sen idag. Körde sedan fram till ett då det var lunch och sedan igen fram till tre. Då ringde jag till El-Giganten först och hörde mig för sedan till min teve handlade och stängde av mitt kontrakt. Men jag får hyra en månad till för det var en månads uppsägning på det. Så till nästa månad så kommer jag få två gånger 360 blir hårt men jag tror det kommer gå. Så imonn skall jag ringa och beställa en teve och en bänk, det är gratis frakt på dem så det är bra. Och så kommer de till nästa vecka någon gång. Då har jag en 3D teve och smart teve och en 40” tummare med. Så om två år är den av betald och då har jag 390 mer i plånboken. Så sedan till fyra så stack jag till träningen, tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Skall ha samma mat till nästa vecka har jag bestämt så jag skall köpa detta imonn efter jag har varit och betalt bänken. Så mer? Jo jag såg family guy när jag åt som vanligt. Så mer? Jo jag vann 50 på en trisslott idag, skall imonn lösa in den till en ny och hoppas på mer. Fick den från teve firman som kollar vad jag ser på det får jag varje månad som tack för att jag är med. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då, det är tvätt imonn.

TRÄNING: Jaha körde idag med plåster på och det gick bra men lite ont i benet har jag bara det inte är benhinneinflammation igen. Men träningen gick bra idag.

ROMAN: Ja fick en sida idag igen men det går rätt trögt att köra nu. Men det är nog för kass sömn har sovit kasst ett tag nu. Men jag hoppas att det rättar till sig när sommaren är över.

Japp imonn så skall jag köpa teve och lite till och tvätta också och lite till. Men för idag säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: