fredag 3 augusti 2012

Fredag 3/8-2012 20:11

DAG: Jaha natt igen då ja, och en rätt kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger under natten och tillslut till elva tiden. Kom upp och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Så körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Träffade på min lilla kompis där idag och slängde ett par ord. Så när jag kom hem så skulle jag skala mina paprikor men de var mögliga inuti så jag fick slänga dem. Så efter detta så pillade jag lite med datorn och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och vit kebabsås som jag hade kryddat idag så den var väldigt god. Såg på mina serier idag när jag åt och sedan på wheeler dealers när jag åt lunch. Så mer? En okey dag idag trotts kass sömn men vi hoppas att det släpper för jag sov bättre innan sommaren än vad jag gör nu. Så mer? Jo jag tänkte  jag skulle vara med i en tävling men det sket sig så jag la ner det. Jo jag har funderat ett tag på ny mobil och jag tror jag kommer släppa Nokia och köra Samsung med android tror jag tillslut får ge upp Nokia. Men jag skall spana in dem när nya Windows phone kommer ut så skall jag jämföra med ny Samsung med android. Men det lutar ditåt vi får se fram mot jul hur jag gör, har varit trogen Nokia men skall sanningen fram så hänger de inte med android och iphone. Men vi får se jag har sparat 1500 så jag skall se vad jag gör med det sedan när nya Windows phone 8 kommer.

TRÄNING: Ja hade lite ont i foten igår när jag sprang men det var inte så farligt. Nu skall jag höja till nästa vecka till tre språng en gång tre språng en gång och två språng. Får vi se om hjärtat går upp till över 150 då.

ROMAN: Ja idag så kom jag in på nummer 7 men hann inte gå igång med det idag. Tar det imonn. Jo så läste jag klart King idag och blev lite besviken på den som jag trodde. Den hade inget slut utan gick igång igen, och efter en serie som går över 7 böcker så är det lite kasst om jag får säga mitt. Så hade tycket att när jag tänkte att den tog slut så var det okey slut men så la han till och började om igen. Nä det var inte okey, suck.

Jaha dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: