måndag 27 augusti 2012

Måndag 27/8-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, trodde att jag sov bra natt men så var nog inte fallet. Somnade till tolv så inte som jag brukar göra, sov sedan fram till nio tiden då jag var uppe på toan. Sedan sov jag så där fram till elva då jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde fram till ett då det var lunch sedan fram till tre. Efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå, när den gjorde detta så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch och middag på detta, såg family guy när jag åt och satt ända fram till fem i idag. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt då.

TRÄNING: Ja som jag sa så trodde jag att jag sov bra natt men när jag skulle köra idag så var det illa tungt idag. Sedan tog det lång tid att köra med idag så nej ingen bra dag idag. Men jag gjorde allt så okey då.

ROMAN: Ja idag gick jag igång med nya personen och det tog ett tag innan jag kom igång idag. Men jag hade ingen historia att skriva idag men fick en efter jag tänkt ett tag. Tog en halvtimme innan jag var klar med att tänka idag. Men sedan så gick det bra skrev nästa två sidor idag. Så en bra dag idag.

Japp inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: