måndag 6 augusti 2012

Måndag 6/8-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen och en rätt kass sådan igen, men jag vaknade inte förrän till 09:30 sedan igen efter detta till 10:30 så inte hel kass ändå. Så till elva så tog jag mig upp och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag loss på romanen, körde fram till ett då det var lunch. Sedan igen från två till tre. Så mer? Jo jag stack till träningen till fyra och sedan hem igen och stretchade sedan middag. Såg på family guy när jag åt och nu sitter jag här. Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar vara så. Men till denna veckan så kommer det smälla till det känner jag på mig. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja körde på idag och det gick bra jag höjde ju tiden till tre minuter en gång och tre igen en gång och så två språng det gick bra och jag tror jag fick upp pulsen men bandet var kasst så jag vet inte. Skall kolla nästa gång till torsdag om jag kommer över 150.

ROMAN: Ja idag körde jag mina två timmar och har kommit fram till nummer 13.

Ja kommer igen imonn kan säga att jag tappar lite besökare nu men jag har ju inget roligt att läsa heller skall se om jag kan lägga till lite på sidorna om ett tag. Så nu är det slut för idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: