torsdag 9 augusti 2012

Torsdag 9/8-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle till tolv tiden men vaknade sedan till 07:30 och låg vaken till 08:30 innan jag somnade igen. Efter detta vaknade jag till elva tiden, fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde en timme först sedan lunch och så en timme till, ja inte hela timmen idag. Så sedan så var det att vänta på att klockan skulle slå fyra och när den gjorde detta så stack jag till träningen. Så sedan hem och stretch och så middag på det. Såg först lite family guy sedan mythbusters. Så mer? Ja har inte gjort så mycket idag mer än detta spelat lite men jag har kommit fram till 40 på det ena spelet och 41 på det andra och jag kan inte komma förbi detta. Har tappat orket på båda spelen nu gör då och då bara och kommer inte vidare. Så mer? Jo jag spelade idag trummor och kom upp till tre minuter nu men lite ont gjorde det. Men nu skall jag spela varje dag så får vi se om det blir bättre då. Återkommer om detta en annan dag.

TRÄNING: Ja körde mitt pass idag och det gick bra men får inte upp pulsen så mycket kommer till 150 men 15 sekunder senare så är det nere i 140 om nu den visar rätt. Men det gick bra idag att köra och funderar på att springa lite längre kanske 4 minuter en gång och sedan fyra igen och en gång. Men skall köra ett tag till så här så får vi se.

ROMAN: Ja idag blev jag klar i första timmen och i andra timmen så skrev jag ut allt så det är klart tills imonn. Skall gå på små grejor nu först sedan lite mera gestaltning tror jag. Men jag kör imonn igen så får vi se vad jag gör.

Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: