tisdag 14 augusti 2012

Tisdag 14/8-2012 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja hade svårt att somna igår men somnade tillslut till tre tiden. Sov sedan så där fram till elva tiden eller om det var tio minns inte exakt idag. Men kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag skulle gå igång med att tian frysen men jag kunde inte gå igång med detta förrän till tre tiden. Och samtidigt gick jag igång med middagen, det gick så där idag. Hade kotletter med pommes och lyckades bränna kotletterna idag. Sedan så stoppade jag in lite mer pommes eftersom jag inte kunde ha dem i frysen. Men glömde den och brända alla så jag fick kasta dem. Ser jag på teven så kan jag inte gör annat kan inte se på teven och laga mat då bränns allt. Så men frysen tinade upp till sex tiden så jag stängde och drog igång kylan igen. Så fick ta ut ett par paket med kotletter som jag måste steka imonn eller på torsdag. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig lite mjukis tog en innan idag till två tiden men fick ta en till för bären inte var i frysen. Så såg på mina serier idag med när jag åt. Jo jag fick min bok idag hämtade den efter middagen till sex tiden med. Det är King under kupolen som var rätt tjock såg jag idag köpte den för 199:-. Så pillade jag med min monitor idag och fick den att skärpa till sig. Jag ställde in den med ett program och det blev inte så bra. Kunde inte se allt på den och tänkte då att det är betraktningsvinkeln som gör det men så var inte fallet. Nu syns allt perfekt tog bara nästan tre år att komma på det. Sent skola syndarna vakna. Så mer? Nä kommer inte på mer idag.

TRÄNING: Ja såg igår när jag stretchade att jag hade fått lite skoskav, om jag inte sagt detta innan. Men skall testa att köra till torsdag så får vi se om det blir värre.

ROMAN: Ja idag körde jag mina en och en halvtimme och det gick bra idag. Men imonn är det mat att inhandla så håller upp imonn.

Jaha ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: