tisdag 7 augusti 2012

Tisdag 7/8-2012 20:06

DAG: Jaha kass natt  igen igår så somnade jag till ett tiden och vaknade igen till två. Sedan halv tre fyra fem sju åtta och till sist till 10:30. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen till tolv tiden och körde idag fram till 13:40. Då stack jag till ICA för att handla lite men fick inte det jag ville. Tänkte köpt lite kebabkött idag men det fanns inget alls av detta. Så jag fick nöja mig med pommes och klyft och en påse med chips. Så sedan hem igen och gick igång med middagen till efter tre. Hade idag korv och klyft och massor med ketchup såg mina serier när jag åt med. Sedan när jag fick i mig lunchen så såg jag wheeler dealers som vanligt. En rätt seg dag idag men fick gjort det jag skulle så. Mer då? Nä inget mer idag skall se till söndag om jag kan komma på nått att lägga upp på hemsidan sedan. Hoppas att jag får tid till det med.

TRÄNING: Ja det gick bra igår att springa och jag vet dock inte vad pulsen blev men det var inte så tungt så kanske kom den inte upp. Nästa steg är då fyra minuter språng och en gång sedan fyra igen och en gång. Men skall kolla upp till torsdag vad pulsen säger om det.

ROMAN: Ja idag kom jag in på nummer 16 som jag skall gå igång imonn med sedan är det bara 17 kvar och sedan så skall jag skriva ut igen. Men det är mycket kvar ännu att göra. Men jag kommer lite närmare att skicka in det ändå.

Det är inte mer kvar idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: