fredag 10 augusti 2012

Fredag 10/8-2012 20:15

DAG: Jaha natt igen då ja och en rejält kass sådan med somnade till ett tiden som jag skulle men sedan vaknade ett otal gånger under natten. Kom till sans till nio tiden då jag inte kunde somna om igen. Kom ur sängen till tio tiden och fick i mig frukosten. Sedan var det att vänta på att klockan skulle slå tolv, då det var dags för tvätt. Sa igår att jag skulle skiva men glömde då att det var tvätt idag. Igår trodde jag att det var lördag idag men så var ju inte fallet. Så till tolv tiden så stack jag ner och fick in tvätten och sedan upp igen. Och väntade på att ta upp den så ringde jag till stadium men det var ingen som svarade så jag tänkte jag sticker på vinst och förlust. Så sedan till kvart i ett så stack jag ner och hängde upp tvätten. Sedan stack jag till stan för att handla lite byxor till mig. Men jag hittade inte XXL så jag fick ta med mig ett par svarta och fråga men de hade men på annan plats så jag fick dem tillslut. Så sedan hem men stannade på ICA för att handla lite sedan hem. Stack ner och hämtade upp tvätten till kvar i fyra tiden då hade jag redan kört igång ungen för middagen. Hade idag kotletter med klyft och kebabsås vit sådan. Såg på mina serier idag när jag åt och sedan inte på nått när jag åt lunch för jag åt inte lunch. Jag satt så jävla länge idag så klockan var sex när jag diskade. Så jag tog en mjukis istället för lunch idag. Och såg lite på wheeler dealers idag men det var svenska avsnitt och nä det var så där. Så mer? Jo jag klarade en bana idag på ett spel bara så där, men fastnade med en gång på nästa så inget nytt där.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch som gäller skall ut en sväng imonn med så jag hoppas att jag blir varm då. Så går stretchen lättare att köra.

ROMAN: Ja inte som jag sa igår men som jag säger idag så skall jag köra igång igen på den imonn. Satt och läste lite ut John Ajvide idag med efter mjukisen ett par kapitel blev det.

Ja inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: