lördag 25 augusti 2012

Lördag 25/8-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan rätt kasst under natten. Många vak även på morgonen kom ur sängen till elva tiden. Fick igång datorn och så fick jag i mig lite frukost. Så efter detta så skulle jag betala räkningar men fick problem med datorn. Fick starta om den och sedan så gick det, men klockan var redan över tolv då. Så jag betalade en räkning som jag skulle betala till nästa månad men hade nog med pengar så jag tog den med. Skall betala dubbel hyra till nästa månad och så skall jag köpa mat med. Så jag tog den på 900 och betalade nu så slipper jag den till nästa månad. Så hade mycket pengar kvar denna månaden trotts att jag köpte bänk för 1300 och extra räkning på 900 så har jag lite över 2000 kvar denna månaden. Så sedan skulle jag då gå igång med romanen men då ringde morsan, hon ligger på sjukhus och är dålig men slog en signal. Så då var klockan över halv ett när jag satte igång med romanen. Och jag tappade farten idag så jag körde inte läge idag. Så efter detta så gick jag igång med träningsmaten den var klar till två tiden. Så stack jag ut och handlade lite fick ta ut en 500ing till det med, men ändå har jag 2000 kvar. Men jag var snål förra månaden så jag fick pengar över med. Ja såg nu att kanske har jag tagit fel, det står reserverat på El-Giganten så är det draget eller inte? Annars så ligger jag 1300 back, då måste jag ta bort en räkning på 900 annars kommer inte pengarna räcka. Fan de inte drar med en gång fattar jag inte, skall kolla upp detta om ett par dagar vad jag har. Så mer? Sedan hem och gick igång med storstretchen till halv fyra tiden. Efter detta var det middag som gällde för mig hade idag hamburgare med klyft och såg lite på en serie som var gammal. Så satte jag mig och läste ur människohamn ett par kapitel med. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja körde en seg stretch idag igen var inte varm idag så det gick rätt segt idag. Men fick ändå gjort det så okey.

ROMAN: Ja körde bara en timme idag kunde inte koncentrera mig idag efter strulig morgon. Men skall till fredag gå igång med andra personen innan är tisdag klipp, onsdag tv, torsdag träning. Så vi hoppas på bättre start den dagen.

Jaha inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: