söndag 26 augusti 2012

Söndag 26/8-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till ett tiden eller två men som jag brukar göra. Sov sedan så där under natten fram till sju då jag låg vaken fram till nio tiden. Efter detta så somnade jag i korta stunder fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen, då var klockan runt tolv. Så efter detta så gick jag igång med hemsidan, två uppdateringar idag på spotify 199 200 och på startsidan var det 234 235. La upp på twitter och facebook med idag och sedan så körde jag igång med novellen. Var klar med den till tre tiden nått sånt. Gick då igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg på Discovery när jag åt detta. Så mer jo jag försökte få in en kanal på canal+ men det gick inte så jag dångade ett mail till dem om detta. Det är en HD kanal som jag skall ha tror jag iallafall. Så mer? Jo jag har plockat fram kablarna till boxarna idag så det är klart till onsdag. Så mer? Nä inte mer kommer jag på idag så jag måste säga hej för idag kommer igen imonn med mera strunt. Jo jag åt lunch med och efter detta så satte jag mig att läsa ur John Ajvide lite ett par kapitel. Jo så fick jag inget samtal igår så jag vann inte stort men kanske lite ni får veta på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för träningen imonn, måste ta på plåster imonn med så kan jag nog köra utan till torsdag.

NOVELL: Ja idag rättade jag ett par små fel och skrev till lite till men sedan är jag nog klar med den. Skall köra till tisdag med sedan skickar jag in den, om jag inte kommer på mer.

ROMAN: Japp imonn så kör jag igen två timmar sedan ingen igen förrän till torsdag och sedan lördag kanske. Får se hur det går med att hämta den gamla teven om de kan till fredag eller kanske till onsdag. Men troligen till fredag då så går den dagen bort med.

Nä nu är det nog för idag så jag säger som jag brukar göra vid denna tid. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: