tisdag 21 augusti 2012

Tisdag 21/8-2012 20:06

DAG: Jaha till natt igen då ja, somnade rätt bra igår runt ett två tiden och sov sedan fram till nio. Efter detta så var det ingen mer sömn för mig. Kom ur sängen till tio tiden och det var tur för jag fick lite problem med datorn igen. Men inte så stora problem fick fixat dem rätt lätt idag. Så sedan fick jag i mig frukosten och så gick jag loss på romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite. Fick köpt det jag skulle och sedan hem igen. Lite små kyligt ute idag men jag tog shorts så kunde ju ha tagit jeans. Så efter detta till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyft, kom på idag att jag hade tänkt ha hamburgare idag men kom på det för sent hade redan tinat köttet. Så såg mina serier idag när jag åt och sedan lite på Discovery när jag åt lunchen. Så vann inget igår tror jag glömde säga det idag, ja på lotto alltså. Så mer? Nä kommer inte på mer idag har varit en ganska seg dag idag. Men nog för idag så ses vi igen imonn.

TRÄNING: Ja nu måste jag ta på plåster till torsdag så jag inte glömmer det. Har fått nytt på vänster foten men inte på höger. Jag har en mindre fot på vänster än höger. Så lapp blir det hur jag än gör.

ROMAN: Ja fick min en sida idag med men det var trögt idag, kan nog bero på natten men det var ändå en rätt bra natt tycket jag. Men det är mycket att göra på den innan jag är nöjd.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: