söndag 19 augusti 2012

Söndag 19/8-2012 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan med. Somnade som jag skulle till ett två tiden men vaknade sedan till fem. Och var klar vaken så jag tänkte tog jag tabletterna och det hade jag inte gjort. Hur jag somnade vet jag inte men det gick inte att somna om igen så jag gick upp till sex tiden. Fick i mig en stor frukost idag ja det var en vanlig frukost med bacon till, men jag fick i mig tre mackor idag med. Så till sju tiden så la jag mig igen och somnade ett par gånger fram till elva. Kom ur sängen och drog igång med dammsugningen. Efter detta så var det hemsidan som gällde som jag har sagt innan så har jag lagt mer MixMegapol så även idag. Men fick upp de andra och det gav 197 198 på spotify sidan och 232 233 på startsidan la också upp på twitter och facebook innan jag la ner för idag. Så efter detta så gick jag på novellen körde den fram till två tiden idag. Efter detta gjorde jag inte nått, och ja jag glömde att jag skulle ha gjort träningsmaten och träningskycklingen med. Så till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och såg på min serie men den hade jag redan sett så jag kopplade över till Discovery. Så sedan när jag var klar med middagen så kom jag på att jag måste göra träningsmaten. Så jag gjorde den innan jag tog lunch idag, såg lite på teven med när jag åt den. Så skulle jag också ha gjort kycklingen idag men jag struntade i det idag kör utan hinner inte med det idag. Så lunchen imonn blir utan kyckling men det skall nog gå bra det med. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så jag vann inte mycket men kanske lite ni får hålla utsikt på twitter. Om inget så imonn på bloggen då som vanligt. Nä nog för idag säger hej.

TRÄNING: Ja idag har jag packat för träningen imonn. Så får vi se om jag måste ta plåster på imonn när jag springer eller inte. Skall kolla det idag så jag är redo för träningen imonn.

NOVELL: Ja gick igenom den idag och pillade mest med längden på meningarna idag. Men jag tror den är klar för att skicka in till söndag om jag inte håller på den ett tag till vill säga.

ROMAN: Ja imonn så kör jag mina två timmar hoppas jag vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå vägen det med.

Det är inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: