söndag 5 augusti 2012

Söndag 5/8-2012 20:09

DAG: Jaha natt  igen då ja, rätt kass sådan med somna till ett tiden men sov sedan rätt kasst fram till elva tiden. Kom upp och fick i mig frukosten sedan så gick jag igång med dammsugningen. Efter denna så gick jag på med hemsidan, och MixMegapol hade inte uppdaterat så jag la ner den sidan. Kommer inte lägga upp mer på MixMegapol eftersom de inte uppdaterar. Kommer dock ha kvar om de lägger upp mestspelade någon gång. Så det gav 193 194 på spotify sidan och 228 229 på startsidan. Så efter detta så gick jag igång med novellen men la ner efter ett litet tag idag, mer om detta nedan. Så efter detta så gick jag igång med middagen till tre tiden. Hade idag kotletter med pommes och såg mina serier idag när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig lunch med och såg då på Discovery när jag åt detta. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får veta på twitter om det gav annars imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn efter träningen med en liten rapport.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Då blir det hårdare på språnget får se hur det går då.

NOVELL: Ja tänkte idag att jag skulle skriva en till men det sket sig idag. Jag satte igång men jag hade så lite på den att jag la ner. Skall köra den jag redan har skrivit istället. Nu är det inte mer än tre dagar kvar innan den skall in. Ja skriv dagar alltså. Tre söndagar.

ROMAN: Ja imonn så går jag igång igen med en runda så får vi se hur det blir sedan.

Det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: