måndag 13 augusti 2012

Måndag 13/8-2012 20:02

DAG: Jaha rätt bra natt men vaknade till nio tiden och låg sedan vaken till tio innan jag somnade igen. Efter detta så vaknade jag igen till tolv så en sen start på dagen idag. Trött var jag också så jag fick lägga mig på sängen ett par gånger innan jag gick igång med romanen. Så körde fram till ett sedan från två till tre. Efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Och när den gjorde detta så stack jag till träningen. Tränade sedan hem och stretch sedan middag på det, och det smakade inte bra idag men jag fick ner det mesta ändå. Så mer? Jo jag skall frosta av frysen imonn kväll så att den är klar tills onsdag då jag skall köpa mat. Får steka upp köttet jag har så att det inte blir dåligt i kylen. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår ja eller i lördags. Men det är ju som det brukar vara så. Mer då? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mer strunt.

TRÄNING: Ja träningen idag gick bra men jag fick lite skavsår på hälarna idag. Skall köra utan till torsdag med så får vi se hur det går då. Annars har jag plåster så jag kan sätta på om det behövs. Det var väldigt svettigt idag ändå var det inte så varmt men det var regn i luften så det var nog det.

ROMAN: Ja körde idag även om jag var sen idag kom inte igång förrän till halv ett idag. Men det var för att jag vaknade så pass sent. Men det gick bra att skriva idag iallafall.

Jaha mer då blir nog inte mer än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: