fredag 24 augusti 2012

Fredag 24/8-2012 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, rätt kass sådan med inatt, somnade till ett tiden men vaknade sedan ett antal gånger under natten och till tio. Efter detta så kunde jag inte somna om igen så jag gick upp till elva tiden. Fick i mig frukosten och så var det att vänta på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så stack jag ner med tvätten och slängde in den. Sedan upp igen och ringde till El-Giganten men det gick inte att lägga upp konto över telefon så jag fick ta mig ner till butiken. Så efter att jag hade hängt upp tvätten så stack jag in till stan. Och köpte min teve och bänk betalade bänken kontant och fick resten på avbetalning. Ligger på 384 nu med avgift och annat, så lite högre än innan då jag hade 360 men då får jag en LED 3D och 40” Smart-Tv så jag är nöjd. Så sedan hem och stannade till vid ICA för att handla lite sedan hem och kolla till tvätten. Det var bara en strumpa som hade fallit ner idag. Så sedan upp och jag fick idag göra träningsmaten ja kycklingen. Imonn gör jag den riktiga träningsmaten. Så sedan var det dags för middagen, ja innan detta så stack jag ner och tog upp tvätten. Hade värmt ungen så jag stekte bara korv idag och pommes. Så såg mina serier idag när jag åt och sedan lite på Discovery när jag åt lunch. Så mer? Jo teven kommer till onsdag mellan 11:00 och 18:00 tror jag det var så ringer de innan 20 innan. Så mer? Ja då måste jag ringa till dem jag hyr den gamla teven av och säga att de kan hämta den gamla. Och ringa till de som kollar teven så att de kan komma och sätta nya kablar till den nya. Så mer? Nä det var nog allt, nä jag satte mig till sju tiden och läste lite ur människohamn ett par kapitel blev det. Jo så skannade jag båda datorerna idag med. Nu är det nog för idag.

TRÄNING: Ja vi får se hur det ser ut när jag får av mig plåstret om det är läkt sedan kan jag nog köra en måndag och sedan ta på plåster igen till torsdagen.

ROMAN: Ja då kör jag igen imonn, sedan till nästa vecka så blir det klippning på tisdag och teven på onsdag. Så det blir en kort vecka den, på denna punkt iallafall.

Nä nog för idag jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: