söndag 1 juli 2012

Söndag 1/7-2012 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår utan till tre tiden. Sov sedan rätt bra men vaknade tidigt men såg inte på klockan utan somnade om igen. Detta skedde ett antal gånger fram till kvart i tolv. Kom upp och fick i mig frukosten sedan dammsög jag och efter detta så satte jag igång med hemsidan. Som vanligt så hade inte MixMegapol uppdaterat med de andra. Så på spotify sidan var det 182 183 och startsidan var det 215 216 217 för jag la upp ny statistik på morgonen när jag gick upp. För juni 2012 inga bra siffror denna månaden hade inte alls så många besökare och inte alls så mycket MB eller. Så efter detta så gjorde jag inte mycket fram tills det var dags för middagen. Hade idag kotletter med pommes och hade inget att se på boxen idag så jag spanade på annat. Så sedan till halv sex så stack jag till kursen, ja jag kommer inte kunna sjunga om jag inte hittar min tal röst. Jag har nu en röst som är illa hög och sjunger jag i den så blir jag hes. Så det blir nog inte någon mer sång för mig om jag inte kan få till tal rösten. Innan dess så är det ingen ide att sjunga alls. Skall se om jag kan testa lite på måndagar och torsdagar att sjunga men då måste jag sjunga lägre. Skall testa om det går har ju lite låtar att sjunga in så jag får se hur jag gör. Men skall ändå testa lite egentligen så skall jag öva min vanliga röst att gå ner men jag säger inte nått på hela månader så det kommer inte att gå att göra. Har ingen att prata med så. Så sedan bar det hemåt och nu sitter jag här och bloggar.

TRÄNING: Har idag packat väskan och är redo för träningen imonn.

NOVELL: Gjorde ett försök idag men jag fick inte till det idag hade inte ro att köar så jag får ta det till nästa söndag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen som om inget hade hänt eller nått.

Japp vi får se om jag vann nått på lotto idag ja eller igår men jag ser det idag. Så nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: