tisdag 3 juli 2012

Tisdag 3/7-2012 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår till två tiden nått sånt och sov sedan så där under natten. Vaknade till sju åtta nio och halv tio låg sedan vaken till elva tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och satte sedan igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack till först apoteket och sedan till ICA. Idag så fungerade det på apoteket och jag fick mina salvor. Sedan stack jag in på ICA och handlade lite sedan hem igen. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen, hade idag karréer med ris och gräddsås som jag köpte till annat men tog idag. Ja det var 15% grädde inte 40 så lite smalt var det såg på min serie idag när jag åt. Men hade många serier idag så jag såg fram till lunch och sedan på wheeler dealers när jag åt det sista av lunchen. Så efter detta satt jag mig och läste de sista kapitel na jag kan inte stava till detta ord jag vill säga kapitlerna men det är fel så jag säger kapitel na ur lilla stjärna. Så och ja den var så där måste jag säga inte alls så bra som låt den rätte komma in. Vad jag saknar i denna är ett mål, de gör det de gör men har inget mål som jag ser det. Det finns alltid ett mål i nästan alla böcker iallafall skräck. Men kan då vi slutet av boken hitta målet med de som de gör men inte i denna. I och för sig så är huvudpersonen inte riktig människa på nått sätt men ändå ett mål. I denna bok var det mänsklig ondska men som jag sa så har de inget mål med det. Nu kanske jag inte har fattat målet men nä. Men den är ju bra skriven men ändå inget mål. Jag kan inte se varför det gör som de gör, det framgår inte ur boken tycker jag. Men nu blir det lite King igen höll upp med King ett tag men skall nu läsa ut sista delen ur det mörka tornet. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Jaha inget idag på denna punkt men tills imonn så skall jag förbereda för träningen till torsdag. Hu så spännande då kommer mer imonn.

ROMAN: Ja idag kom jag fram till person 5 och henne byggde jag ut lite grann idag. Fick rätt bra fart idag på slutet men en bra dag idag. Kör igen imonn.

Ja inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: