torsdag 26 juli 2012

Torsdag 26/7-2012 20:15

DAG: Jaha lite sen idag men fick lite problem med datorn efter uppdatering från McAfee. Men tillslut så gick den igång igen och nu är jag här. Natten då ja kass sådan igen måste bli nog med detta nu för jag blir tröttare och tröttare. Somnade som jag skulle igår vid tolv tiden men sov sedan bara fram till tre innan jag vaknade igen. Så fortsatte det under natten och kom ur sängen till elva tiden. Fick i mig frukosten och gick sedan igång med romanen. Körde den fram till ett sedan lunch och så efter detta fram till tre. Så sedan har jag väntat på att klockan skulle slå fyra så jag skulle gå igång med träningen. När den gjorde detta så stack jag till träningen och tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Idag smakade det inte alls bra så jag åt inte upp allt idag, men jag skall ha annat till nästa vecka hoppas det blir bättre. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto igår heller, men det är ju som det brukar vara det. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn, då det är tvätt så skall jag köpa nya gym byxor med och så lite från ICA med.

TRÄNING: Ja det gick rätt bra idag men jag fick fuska lite jag orkade inte med allt idag. Ja jag lyfte allt men inte som jag skulle det var tungt idag. Men blev inte så sen idag bara med tio minuter brukar vara mer på torsdagar.

ROMAN: Ja nu är det inne på nummer 16 sedan är det bara 17 kvar sedan så är jag klar med denna rundan. Så rätt bra idag trotts kass natt.

Ja nu är det inte mer än detta kvar Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: