onsdag 18 juli 2012

Onsdag 18/7-2012 20:07

DAG: Jaha dags för natt igen då ja, somnade till tolv tiden eller där efter men sov sedan bara fram till fem innan jag fick upp på toan. Somnade sedan om igen men många vak fram till tio tiden då jag inte somnade om mer. Låg fram till elva tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Sedan var det romanen som gällde fram till 13:30 efter detta så har jag inte gjort så mycket idag. Spelat lite spel på facebook och spelat låtar med spotify men inte mycket mer idag. Jo om ni undrar varför jag inte tänkte på grafikkortet så var det för att jag laddade ner den senaste från hemsidan trodde då att den kan det inte vara fel på men: Det var något fel på den och jag tror “Ta i trä” att mina problem är över nu. Idag startade den som den skulle utan ett enda fel, så vi hoppas att så är fallet. Jo jag åt middag med idag tog då fläskkotletter med pommes, och såg min serie och sedan på en film på c-more den hade jag sett men såg den ändå. Så till lunchen så såg jag på wheeler dealers som vanligt. Så mer? Nä inte mer idag men kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag med nya skorna och snörat dem på ett speciellt sätt för att de skall hålla i hälen får se hur det går da. Återkommer imonn med mer om detta då.

ROMAN: Ja har kommit in på nummer tretton kom inte så långt idag med den men tills imonn så kör jag igen. Tror om jag inte räknat fel att det är 15 med men har nog inte gjort alla. Så jag får se tills imonn om det inte är mer med än 15. Jag kontroll räknade nu det är 17 som är med ja det är mer men inte som är med nu.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: